Werk aan de Westerd

De riolering in de buurt De Westerd in Peize wordt vervangen. We willen de bewoners graag betrekken bij dit project. We nodigen hen daarom uit om op zaterdag 5 februari met ons een wandeling door de buurt te maken. De bewoners kunnen ons dan vertellen wat ze mooi vinden aan hun buurt en wat volgens hen juist beter kan.

Wat kunt u ons vertellen over uw buurt?

Woont u in De Westerd en heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Loop dan met de projectgroep ‘Werk aan de Westerd’ mee door uw buurt op zaterdag 5 februari. In verband met de coronamaatregelen doen we dat in kleine groepjes. De wandelingen beginnen om 10.00, 11.00 en 13.00 uur en duren maximaal 45 minuten. Loopt u met ons mee? Meld u dan voor 2 februari aan door een e-mail te sturen naar Rients@TurkstraAdvies.nl. Vermeld bij uw aanmelding uw adres en met hoeveel personen u meeloopt.

Heeft u wel vragen voor ons, maar kunt of wilt u niet meelopen? Dan bent u op zaterdag 5 februari tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom in zaal De Tapperij in café Bij Boon (Hoofdstraat 12). Een projectmedewerker staat u daar graag te woord. Let op: voor binnenkomst in de zaal moet u beschikken over een coronatoegangsbewijs (QR-code).

Heeft u vooraf vragen?

In onze informatievideo (link: https://www.youtube.com/watch?v=3rkxJzmFaDw), waarin we onder meer ingaan op het proces, vindt u misschien het antwoord op uw vraag. U kunt ook contact opnemen met projectleider Rients Turkstra (Rients@TurkstraAdvies.nl) of met Alfred Been (a.been@noordenveld.nl) van de gemeente.

Blijft u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het project? Schrijf u dan in voor de digitale nieuwsbrief. Ga daarvoor naar www.bit.ly/werkaandewesterd of stuur een e-mail naar a.been@noordenveld.nl.

Graag tot ziens op zaterdag 5 februari!

Plaats een reactie